Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 29.4.2015 в Дамски парфюми, Парфюми | 0 коментари

YSL- Parisienne L’Essentiel

YSL- Parisienne L’Essentiel

Yves Saint Laurent представя Parisienne L’Essentiel през есента на 2011 година. Парфюмът Parisienne L’Essentiel е класифициран като ориенталско цветен аромат, възхитителна комбинация на прахообразни елементи и кремаво земно докосване, символ на деликатната женска природа, сложна и чувствена. Parisienne L’Essentiel е парфюмът на интензивна, префинена женственост, който предизвиква асоциации с топлината от докосването на мъжа, прегърнал любимата. Този неустоим аромат се отваря с нотки на пикантен розов пипер, сочна къпина и акорди винил. В сърцевината царува кралицата маслодайна роза, пленителен, нежен ирис и отенъци на страстен, опияняващ жасмин, ухания разстлани върху чувствен и изтънчен пиедестал от кожа, бобчета тонка и мускус.

Дизайнерът дава следното описание за този парфюм страстна и чувствена ода за женствеността:

“ Една жена невероятно свободолюбива. Свободна да мисли, свободна да действа … Тя внушава радост от живота и ми харесва в момента … Ето защо Париж я приема. Тя има лице на ангел и тяло.. на жена, която не е спала миналата нощ, в атмосфера на плътско познание. Една жена във вечерна рокля в почивката на деня. Скандално, казват някои? Свободна, казва тя. Една Yves Saint Laurent жена. Една истинска Parisienne … „

Parisienne L’Essentiel е подходящ за специални случаи.

parisienne-l-essentiel-50ml-wФлаконът наподобява обсидианов камък, претърпяващ метаморфоза в лилав аметист от дъното към капачето.

Новото лице на аромата е френският модел Marine Vacth. Parisienne L’Essentiel е на разположение в търговската мрежа във флакони от 30 и 50 ml, като Eau de Parfum.

[Total: 0    Average: 0/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This