Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 28.11.2017 в Дамски парфюми, Нови предложения, Парфюми | 0 коментари

VERSACE BRIGHT CRYSTAL

VERSACE BRIGHT CRYSTAL

Versace Bright Crystal е на пазара от 2006г. насам и е идеален за любителите на аромати пълни с цветя и плодове. Флаконът на Versace Bright Crystal е наистина забележителен, а капачката е във формата на истински диамант.

Розова феерия

Вече няма нужда да гледаме света през розови очила, а можем да го направим директно през флакона на Versace Bright CrystalВероятно създателят на магнетичното ухание не си е представял, че комбинацията, която е създал преди повече от 10 години ще се превърне в толкова успешен парфюмРозовият кристал е любим на милиони жени по целия свят. В началото най-силно се усещат нотки на японския плод юзу и нар. Богатото флорално сърце съчетава деликатни нотки на божурмагнолия и лотос. Резултатът е невероятен плодово-цветен микс, който ще Ви радва в продължение на часове благодарение на базата от кехлибар, махагон и мускус.

Допада ли Ви ароматът на BRIGHT CRYSTAL?

Диамантеният флакон носи логото на италианската марка Versace. Главата на Медуза е сигурен знак, който отразява качеството и репутацията на марката. Ароматът може да бъде определен като лек, но с много добра трайност. Благодарение на богатия и ненатрапчив състав Versace Bright Crystal се харесва на дами от различни възрастови групи (никога няма да сгрешите, ако го изберете за подарък). 

Финално впечатление

Флаконът на Bright Crystal 50 ml е с много нестандартни пропорции – капачката при него е малко по-голяма от самия флакон, което е абсолютно целенасоченоГолямата кутия е много привлекателна за клиентите, защото създава впечатлението, че си купуваме много голям флакон от любимия парфюм. Очевидно идеята е чисто маркетингова.

Versace Bright Crystal

Versace Bright Crystal

Ако статията Ви е накарала да се усмихнете поне веднъж, бъдете сигурни, че ароматът на Bright Crystal също ще Ви донесе много настроение. Уханието ще Ви плени за дълго време и ще се превърне във Ваш любим аромат за всеки повод.

[Total: 0    Average: 0/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This