Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 24.4.2015 в Грижа за косата, Интересни Факти, Съвети | 0 коментари

TANGLE TEEZER- четките , които разресват и овце!

TANGLE TEEZER- четките , които разресват и овце!

Страдате ли от слаба и непокорна коса, която се вплита и се разресва много трудно? Опитали сте много продукти за коса, но все още не сте намерили подходящите? Възможно е грешката да не е в използваната от Вас козметика за коса, но в четката!

Доказано е, че косата е много чувствителна към вида на четката, така например, ако използвате гребен или четка с твърд и остър зъб не е чудно, че косата Ви се противопоставя на използването ѝ. Дори в областта на грижата за косата през последните години, съществува технологична иновативност. С удоволствие ползвайте своите модерни и удобни четки за коса, които не са мимолетна прищявка. Tangle Teezer стана хит през последните години, особено за дамите с гъсти, дълги, боядисани трудни за сресване коси.

ЕФЕКТЪТ НАИСТИНА Е ПОРАЗИТЕЛЕН! Вземи своята четка Tangle Teezer от Парфимо директно оттук: четки

ЛЕГЕНДАРНИТЕ ЧЕТКИ СА МАЛКО ИЛИ ПОЧТИ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ

Създател на този продукт е Shaun Pulfrey. Появяването четките е било предшествано от дълги, работни часове в дизайнерското бюро и упорит и търпелив труд. Той се опитва да създаде такива модерни средства за коса, съчетавайки гребен и четка. Търси начин да разработи помагало, което ще бъде от особена полза при разресване на мокра, дълга коса, избягвайки ненужната болка и оплитането на косата. Pulfrey представя своите иновативни четки, които са ефективни и сресват косата без проблемно, и достатъчно гъвкава, за да не дърпа косата.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/1362400601 995459960 shaun pulfrey

Собственик и създател на марката Tangle Teezer- Shaun Pulfrey (Източник: bit.ly/1yA3VBO)

През 2007 година Pulfrey представя черната версия на четката Tangle Teezer в телевизионното риалити шоу „Dragon´s Den“, но не успява. Нито един от потенциалните инвеститори не повярвал на идеята му. Една от инвеститорките дори грубо се изразява, че с подобна четка сресва коня си. Неуспехът не възпира Pulfrey и той за щастие участва в шоу за дрехи в Бирмингам. Неговите продукти са закупени от представителите на електронния магазин Boots и няколко дни по – късно започва продажбата на черния Tangle Teezer на пазара. Но той няма такъв успех. Розовият Tangle Teezer, обаче се превърна в хит! Четките днес са се превърнали в неразделна част от баните и дамски чанти на жените по света.

КАКВА Е ТАЙНАТА НА TANGLE TEEZER?

Пластмасови разресващи иглички поставени близо една до друга. Плавно и нежно се плъзгат върху косата и спомагат за изглаждане на външния слой на кожата на косата, почиствайки и масажирайки я. Резултатът е здрава коса с брилянтен блясък.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/2122996730 688467497 tangle teezer

Ако използвате четката Tangle Teezer редовно след измиване на косата, ще видите и почувствате незабавна промяна. Доказателството ще бъде минимално количество коса в четката след сресване. Четката се вписва перфектно в ръката Ви и лесно опитомява дори най буйните и непослушни къдрици.

САМО КОГАТО ЗНАЕШ КАК

Направете съществена промяна и кажете STOP на дърпането и разкъсването на заплетените възли на косата си, което е причинено от лоши четки. Всички тези години, когато сте използвали конвенционални четки, сте увреждали силно естествената защита на косъма. Те са ставали много по – крехки, губейки своята естествена форма и обем. И това отнема толкова малко …

“ За дълго време, аз използвах обикновени гребени. Имам дълга, гъста коса, която често се сресва трудно. Да ги преведа до нормалното им състояние, е понякога буквално свръхчовешка задача. Всичко обаче се промени, когато аз получих първата си четка Tangle Teezer.“– клиентски отзив. Какъв е резултатът? Пълно удовлетворение!

Има няколко различни вида. Аз лично препоръчвам модела Tangle Teezer Salon Elite Hairbrush. Размерът пасва точно на ръката ми, която старателно разресва фиксираната с лак коса, само с едно движение.“  Четката се предлага в няколко цвята.

Друг вид четка е Tangle Teezer Compact Styler. Тя е в общи линии представлява същото, но има едно интересно допълнение – предпазна капачка на разресващите иглички. Ако пътувате често и се нуждаете от често разресване на косата си, този вид е идеалното решение.

Tangle Teezer Aqua Splash е четка за коса е ново издание, предназначена за лесно ресане под душа. Чарът ѝ е в лесното разресване на все още мократа коса. Благодарение на нея, косата Ви ще бъде перфектно сресана преди да бъде изсушена и оформена.

 

[Total: 2    Average: 1.5/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This