Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 18.7.2017 в Мъжки парфюми, Парфюми | 0 коментари

SALVATORE FERRAGAMO: SUBTIL POUR HOMME

SALVATORE FERRAGAMO: SUBTIL POUR HOMME

Италианският дизайнер на обувки Salvatore Ferragamo извежда на пазара оригинален флакон, в който се крие мъжки парфюм с името Subtil Pour Homme. В унисон с френската дума „subtil“, ароматът е фин, остър и завладяващ. 

Salvatore Ferragamo е гаранция за качество и модерни аромати. Съвсем наскоро се натъкнах на това ухание. На пръв поглед флаконът прави голямо впечатление, а по-късно в играта се включва и самият аромат. Цената на Subtil Pour Homme е изключително достъпна и по тази причина е подходящ както за лично ползване, така и за подарък. Ако търсите траен аромат, също ще бъдете удовлетворени. Уханието със сигурност няма да се изпари бързо, така че ще имате достатъчно време да му се насладите.

Флакон

Флаконът е в изключително интересна форма (първоначалната ми мисъл беше, че нещо в производството е сгрешено). Дизайнът обаче напълно отговаря на самия ароматнестандартен, интересен, завладяващ. От единия до другия си край флаконът постепенно се променя от тъмно синьо към по-светлите тонове на цвета. Върху сребристата част на Subtil Pour Homme е поместено и логото на марката. На една от страните на флакона също има стъклен надпис с името на марката. Цялостната визия е изчистена и много стилна.

SALVATORE FERRAGAMO

Subtil Pour Homme

Състав

Тъмно синият масивен флакон предлага прекрасен аромат, чиито връхни нотки очароват с комбинация от водна лилия и джинджифил, които внасят пикантна свежест. Всичко прелива в сърцето обогатено с червен пипер, кориандър, виолетки и градински чай. Композицията е завършена от популярното трио – мускуспачули и кехлибар.

Кой не би харесал SUBTIL POUR HOMME?

Ароматът е предназначен за мъжете, които обичат елегантността и градския начин на животСпециално за дамите има разработена и версия Subtil Pour Femme. Флаконът отново е в интересна, продълговата форма, в прелестен червен цвят.

Признавам, че все още не съм имала възможността да пробвам дамския аромат, но ако той е дори наполовина добър колкото мъжкия, със сигурност ще стане част от колекцията ми.

 

[Total: 0    Average: 0/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This