Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 21.4.2016 в Декоративна козметика | 0 коментари

Rimmel Oh My Gloss! – Блясък до 6 часа

Rimmel Oh My Gloss! – Блясък до 6 часа

Популярната козметична марка Rimmel London изгря на пазара с нов продукт- гланц за устни Oh My Gloss!, който е наситен с арганово масло и витамин Е. Дали дълготрайността му наистина достига 6 часа и има ли недостатък?

Блести като светкавица

Повечето гланцове за устни предизвикват неприятно усещане на сухота по устнитеТова, обаче не прави най- новият гланц за устни от Rimmel London Oh My Gloss!Rimmel създава един изцяло нов състав, който осигурява повишената трайност на продукта и т. нар. три измерен блясък.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/820601715 314365147 img 1087

Rimmel London Oh My Gloss!

Употребата му е повече от лесна. Сложете си малко количество гланц за устни и устните Ви ще са нежни и деликатни. Сега добавете и един незабавно романтичен поглед. Какво забелязвате веднага след нанасянето? Той не е лепкав!  Устните Ви се плъзгат красиво и дори да са много сухи и често напукани, моите устни са доволни от този продукт.

Тъмните му нюанси са видимо по- пигментирани и придават на устните по- дълбока сянка. Но трябва да Ви напомня, че това е „само“ гланц за устни, а не течно червило. Цветът тук не играе Важна роля, а по- скоро дава на устните Ви нежно докосване.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/541501991 965122055 img 1084

Rimmel London Oh My Gloss!

Гланцът за устни Rimmel London Oh My Glossхидратира нереално добре. Блясъкът за устни е много удобен и приятен за ежедневието.

Ние тествахме само 3 нюанса. Оттенък на нежна кайсия, романтично розово и оттенък на керемидено червеноВ менюто на онлайн магазин Parfimo.bg обаче, ще го намерите в общо 13 цвята.

Как ще се отрази този стрес-тест?

В стрес теста, ние ще обърнем внимание върху дълготрайността. Определено той продължава много по- дълго от обикновените гланцове за устни, но шест часа? Това е малко преувеличено от маркетинг специалистите. След около три часа, едно кафе, две отлични ябълки и печен сладкиш, върху устните ми все още имаше нотки на гланц за устни в най- тъмния ясно забележим нюанс.

Безупречни устни…не очаквах такъв резултат от този стрес- тест. Резултатите са повече от добри, ако се вземе предвид, че е „обикновен“ гланц за устни.

Определено за Гланцът за устни Rimmel Лондон Oh My Gloss! си струва да се пробва. Цената му никак не е висока, движи се около 9 Лв. Ако не искате лепкав, а силно хидратиращ и светло пигментиращ гланц за устни, този продукт със сигурност ще правилният избор за Вас.

[Total: 0    Average: 0/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This