Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 6.1.2016 в Нови предложения, Парфюми, Семейства аромати | 0 коментари

Открийте чара на нишовите парфюми Amouage

Открийте чара на нишовите парфюми Amouage

Притежавайте парче от Ориента, изработено от най- добрите съставки, които имате у дома! Уникален и ефектен, ароматът на Amouage крие най- хубавите съставки на пазара на парфюми. Каква е историята на марката?

Аромати от далечния Оман, които са се превърнали във феномен.

Много специални, ароматите не оставят никакво съмнение за произхода на марката. Оманската марка Amouage е с оригинална визия и получава статут на голяма парфюмерийна къща. Султанът на Оман не само изпълнил мечтата си за основаването на собствения си лейбъл през 1983г., но дори е превишил границите на първоначалната идея.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/625992117 ^c42bb0db8f7904be6eb9a3e770297e944fdafee2a98392b335^pimgpsh fullsize distr

Парфюмите Amouage

Amouage са уникални парфюми, чиято философия е създадена така, че преди крайната си обработка, парфюмите преминават през френско светилище на парфюми и впоследствие се връщат обратно за техния краен етап на преработка към Оман.

Доказателство, че сънищата могат също да се сбъдват, е създадената вечна класика- първият парфюм марката Amouage Gold. Негово величество капризният богат член на кралското семейство, Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid и неговата упоритост са възродили славата на истинските арабските парфюми с целенасочена визия, която се материализира.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/115940641 1481241562 amuaz

Amouage Gold

Традиция, качество, лукс!

В марката Amouage използват традиционни съставки, характерни за Близкия изток. Въпреки това марката държи на най- добрия смисъл на думата качеството и на своите редки екзотични съставки като: арганово дърво, ливан от Оман, мускус, роза, известна като Оманска роза, смирна и екзотични подправки.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/2013549143 1343321407 pryskyrice

Само най- добрите съставки

Компанията произвежда шедьоври- парфюмни бижута, чието ароматно послание е дори отвъд мисълта за перфектния ориенталски парфюм. Видните имена в тази област са на парфюмеристите Alberto Morillas, Robert Guy и други, които стоят зад създаването на най- успешните аромати Amouage.

Вдъхновяващи ориенталски парфюми

Флаконите на дамските аромати имитират външния вид на ориенталски квадратни мащабни джамии. Amouage залага на дизайна на флаконите, като разнообразява с различни нюанси, които се различават при различните аромати.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/386949132 442329953 amouage fate for women

Amouage Fate for Women

Мъжката версия на флаконите е по- издължена и малко по- висока като форма. По-новата, унисекс ароматна серия Opus, са с типичната „хип колба“, основно изработена от матирано стъкло, с което парфюмът блести. Дори семплата метална капачка на бутилката изглежда сякаш нищо драматично не се случва.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/416138046 221569037 amouage the library collection opus vi

Amouage The Library Collection Opus VI

Може да се каже, че дизайнът е по- строг спрямо предишната гама от парфюми. Марката предлага също и душ гелове, лосиони за тяло и кремове, парфюмни тоалетни сапуни, а за феновете на тази марка ароматизирани свещи и ароматерапия. Продуктовата гама на марката Amouage е много интересна.

Култовият Amouage Gold

Би било грях да не говорим в подробности за емблематичния Amouage Gold. Прекрасен във всички отношения- аромат, издръжливост, трайност, оригиналност. Създателите го представят като пищен, но деликатен аромат за извънредна ситуация. Ползвателят със слабост се среща с мистериозната магията на Ориента.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/1410727407 1926884038 amouage gold

Amouage Gold

Ароматът отправя своите атаки обикновено към сетивата на жените. Бомба от точно балансирани съставки на тамян, етерични масла от цял свят, смирна, розова есенция, жасмин, кедрово дърво и сандалово дърво, които правят този парфюм уникален като втечнена история от Хиляда и една нощ.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/2018157535 1528713740 amuaz2

Amouage

Показателно е, че това е един скъпоценен, луксозен кристален флакон пълен със злато. Повелителят на този парфюм изразява с него свободно и независимо силния си характер, докато дамата която го носи се превръща в съблазнителка.

Вие ще намерите ли връзка между имената Кейт Мос, Пиърс Броснан и Marcia Cross?

Всички тези известни личности са попаднали под магията на един необичаен опияняващ аромат, който носят парфюмите на Amouage.

Индивидуалността и уникалната грижа на всеки един от парфюмите на марката проличава и от логото: „Направено с любов“. Парфюмите Amouage чрез своите уникални и опияняващи силни аромати създават интимна връзка.

[Total: 1    Average: 4/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This