Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 21.2.2019 в Интересни Факти, Ревюта | 0 коментари

НОВИЯТ ЦВЯТ НА 2019 – ЖИВ КОРАЛ

НОВИЯТ ЦВЯТ НА 2019 – ЖИВ КОРАЛ

Жив корал е цветът на 2019г, но е твърде рано е да бъде оценен. Но едно е сигурно – модата и красотата ще бъдат повлияни от жизнерадостния коралов нюанс със златист оттенък. Как да го комбинираме, кой ще бъде най-подходящ цвят?

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ЦВЕТА НА 2019- ЖИВ КОРАЛ!

Институтът Pantone всяка година обявява нов цвят на годината, който е носител и отражение не само на актуалните модни и дизайнерски тенденции, но и символизира събития в културата. Не мислете, че изборът на цвят е случайна – експертите анализират тенденциите дълго време, пътуват по света и търсят нови цветови комбинации, които показват нова посока за бъдещето.

След ултравиолетовата космическа, тъмна виолетова и лека меланхолия, 2019 година идва с дълбоко оптимистичен нюанс на Coral Pantone 16-1546 Living Coral. Бихме могли да го опишем като фино оранжев цвят със златист нюанс, характерен за кораловите рифове, скрити под морската повърхност.

Цветът на 2019г- Жив Корал

Положително мислене, оптимизъм и радостта от малките неща в живота. Това са само свободните асоциации, които карат хората да гледат към новия цвят жив корал.

Както и в предишни години, цветът на 2019г силно ще влияе на абсолютно всяка една област на живота. Като се започне от нюансите на лакове, червила, мода и социалните мрежи, в които вече започват да се роят модни идеи за това как да бъде съчетан кораловият цвят. Започвам да се чудя, кои нови парфюми са вдъхновени от оптимистичния цвят. Веднага си спомних, дамския парфюм Valentino Valentina Blush или любим Chanel Coco Mademoiselle

КАК ЩЕ БЪДЕ СЪЧЕТАН НАЙ-ПОДХОДЯЩО?

Докато тъмнолилавият цвят на миналата година може да достигне до всички, без да има разлика в цвета на косата. Коралът е друга лига и трябва да сте малко предпазливи! За брюнетките ще се вписва идеално към визията им, но за блондинките винаги трябва да прибавят този пастелен цвят към някакъв неутрален. Цветът перфектно се съчетава със студените цветове- синьо и сиво. Препоръчваме ви, ако желаете да внесете малко свежест във визията ви, съчетайте вашето облекло със зелено, лилаво, а защо не и жълто.

Жив Корал- оптимистичен и жизнерадостен

Елегантна дълга рокля в цвят жив корал, роза в ръка и подходящ парфюм ви гарантираме, че ще бъдете кралицата на вечерта. А, за вашата ежедневна визия поставете червило в цвят жив корал, лакирайте ноктите си и ви гарантираме, че ще започнете деня си много по-бодро.

[Total: 0    Average: 0/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This