Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 23.4.2015 в Декоративна козметика, Съвети | 0 коментари

КАК ДА ГО НАПРАВЯ: НОКТИ В ПЛАМЪЦИ

КАК ДА ГО НАПРАВЯ: НОКТИ В ПЛАМЪЦИ

Пролетта е вече тук, а зимата не иска да си тръгва, така че решихме да Ви постоплим малко. Предлагаме Ви как сами да постигнете у дома просто и лесно нестандартен дизайн на Вашия маникюр.

КАКВО ВИ Е НЕОБХОДИМО?

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/748401241 1692960772 nehty s plameny

Какво Ви е небходимо?

  • тъмна основа лак за нокти
  • червен лак за нокти с тънка четчица
  • лакочистител за отстраняване на лака

КАК ДА ГО НАПРАВИМ ?

Това начинание ще бъде малко трудно в началото, тъй като се изисква малко повече практика, но вярваме, че след второто или третото лакиране на ноктите, Вие ще съумеете да го направите перфектно.

 

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/538414513 1571816035 nehty s plameny 2

Източник: bit.ly/1uQRIIw

Основата на ноктите трябва да бъде тъмна. Можете да изберете черно, кафяво или сиво. Това зависи от Вашето въображение и от настроението Ви, или в зависимост от това какъв лак в момента имате под ръка. Идеални са матиращите лакове или лаковете с фин гланц. Ние не Ви препоръчваме използването на тъмни перлени лакове или лакове с брокат.

Това не важи за контрастните цветове – в нашия случай цветовете на пламъка. Можете да изберете всеки нюанс на червено с брокатни, перлени или с други ефекти. Кое е най – важното при прилагането на лака? – дебелината на четката, която оформя пламъците. Две – три неугледни петна ще подсилят изразителността на пламъците. Ето защо е важно да ползвате много тънка четчица. С бързи движения създайте горящите пламъци.

Ако си служите с дясната си ръка, ние Ви препоръчваме да започнете с прилагането върху лявата си ръка. Ако нещо се обърка и не е според Вашите желания, лакочистителят всичко бързо ще поправи. Въображението няма граници.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/1766249217 56058 lak za nokti sally hansen big matte top coat 11 8ml w izklyuchitelno matov beztsveten lak za nokti

 

Нашият съвет ► За матиращ ефект на вашите нокти използвайте лак за нокти Sally Hansen Big Matte Top Coat. Той е с изключително матово покритие, което прави ноктите Ви не само да изглеждат впечатляващо и нестандартно, но също така спомага за тяхното по – добро укрепване. Той е безцветен и можете да го използвате като такъв върху всеки лак за нокти.

 

[Total: 0    Average: 0/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This