Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 29.3.2017 в Марки от А до Я, Нови предложения, Парфюми | 0 коментари

Нишови парфюми BYREDO

Нишови парфюми BYREDO

Знаете ли, че марката Byredo е създадена в северна Швеция? А знаете ли, че нейният успехът е постигнат само за няколко години? Ако отговорите са положителни, Вие сте истински специалист на тема парфюмиАко обаче тези факти са неизвестни за Вас, то сега е моментът да се запознаете с марката Byredo.

Как започва всичко?

Всичко започва през 2006 година. Идеята за създаването на компанията е на Бен Горъм. Неговият творчески възглед за нещата и постоянното му желание за развитие са движещата сила по пътя към създаването на парфюми.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/1594240276 1

Ben Gorham

Бен Горъм е израснал в космополитно семейство – майката е от Индия, а бащата е с канадско-френски произход. В едно от ароматните си творения Горъм вплита спомените на своя баща. Ароматът наречен Green е вдъхновен от детските спомени на родителя. Нещо повече – този унисекс парфюм е първият, който марката Byredo създава. Това се случва през 2008 година.

Нова и успешна марка

Решаваща за развитието на марката Byredo е срещата на Бен Горъм с талантливия парфюмерист Pierrem Wulfem. Горъм решава, че фантазията му трябва да намери отражение във флакони на парфюми. След като завършва Академия по изкуствата в Стокхолм той започва все повече да популяризира марката Byredo.

Какво означава нишов парфюм?

Елементът, който определя даден парфюм като нишов е отличаването му от масовите парфюми предлагани и търсени на пазара. Това са луксозни парфюми, в чиито състав парфюмеристите включват редки и нестандарни съставки. Флаконите на тези аромат също са създадени по неповторим начин.
/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/472820570 2

Нишови парфюми Byredo

BYREDO – Парфюми навяващи спомени

Бен Горъм създава парфюми, които носят спомени за събития, места и хора. Ароматите намират своето място в сърцата на ценителите. Спомените носят дълбока сантиментална стойност за хората.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/719019037 3

Нишови парфюми Byredo

Ароматните ухания са опити, дори за кратко, в съзнанията на хората да се възродят минали моменти. Важно е спомените да се поддържат живи. В ароматните композиции са включени най-добрите съставки, чрез които обонянието ще събуди визуалната памет.

Бен Горъм отрича да е склонен към семплите неща, които са така типични за шведите. Ароматните съставки в парфюмите са комбинирани в пълна хармония една с друга.

Парфюмите Byredo се създават от напълно естествени съставки. Тези от вас, които търсят уникални парфюми, ще бъдат запленени от ароматите Byredo.

 

[Total: 0    Average: 0/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This