Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 4.11.2015 в Дамски парфюми, Семейства аромати | 0 коментари

Нишови аромати с дъх на ванилия

Нишови аромати с дъх на ванилия

Ноември е месецът за парфюми. Запалете свещ у дома и нека ароматът да Ви отнесе в света на изключителните нишови аромати. Най-популярната суровина, използвана при производството на парфюми без съмнение е ванилия. Дори в света на нишовите аромати откриваме сладки аромати, изпълнени с ванилия. Днес ще се запознаем по-отблизо с два от тях.

L’Artisan Parfumeur L’Eau d’Ambre Extreme

Ноември е най-студеният месец през есента. Замразяващата студенина вече се промъква почти всяка вечер. Това е идеалното време за силен, сладък ориенталски аромат, като L’Artisan Parfumeur L’Eau d’Ambre Extreme.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/503868976 877988541 l´artisan parfumeur l´eau d´ambre extreme

L´Artisan Parfumeur L´Eau d´Ambre Extreme

 

Дамският парфюм L’Eau d’Ambre Extreme от марката L’Artisan Parfumeur е точно това, от което имате нужда през ноември. В сравнение с първоначалният аромат, L’Eau d’Ambre е малко по-дълбок и по-стабилен, ако го познаваш. Парфюмът е напълно подходящ за хладното време през есента. Обгръща Ви с топла аура, която ще Ви съпътства през целия ден.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/893579249 776712541 lartisan parfumeur leau dambre extreme

L’Artisan Parfumeur L’Eau d’Ambre Extreme

Състав:
Глава: подправки
База: амбра, ванилия

L’Eau d’Ambre Extreme е кехлибарена, ориенталска, пикантна смес,която започва с нотки на сухи подправки. За чувствителните към по-силни аромати, пикантната част може да бъде прекалено силна.Постепенно започват плавно да прелива ориенталска атмосфера, изпълнена с приятни нотки на кехлибар и кремообразен ванилов оттенък. Този цветен парфюм напомня кехлибарена смола. На ароматът на кожата приятно се загатва лек карамелен оттенък. Ambrе е по-скоро заглушен в началото, има мек, сладък и топъл нюанс. Цялата композиция работи тихо, нежно и малко мистериозно. Чарът му предизвиква прекрасна и интимна атмосфера в стаята.

Вижте цената на този нишов аромат тук:

Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Collection Vanille Orchidee

Харесвате ли по- гъвкавите аромати на природата? Ако е така, трябва да опитате определено женственият аромат на Vanille Orchidee на марката Van Cleef & Arpels Collection. Този аромат принадлежи към колекцията Collection Extraordinaire. Нейната хубава флора загатва и друго, освен класическите ориенталски ванилови аромати.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/660643324 1799405998 van cleef arpels collection extraordinaire orchidee vanille

Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Orchidee Vanille

Състав:
Глава: роза, кедър, мандарина
Сърце: виолетка, бобова тонка, личи, бадем, шоколад
База: мускус, ванилия, орхидея

Ноември е известен също като месеца на контрастите. През деня все още огряват цветните топли листа на слънцето, но вечерното небе потъмнява и Ви гаси ледено студено чувство. Vanille Orchidee на първо впечатление е много силен, но след известно време ще усетите, че остава много приятна миризма.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/111161997 1306969436 van cleef arpels collection collection extraordinaire orchidee vanille

Van Cleef & Arpels Collection Collection Extraordinaire Orchidee Vanille

 

В аромата на Vanille Orchidee се усещат цветята– в началото от рози, виолетова база, която включва и екзотична орхидея. Цветната трана на Orchidee Vanilla е допълнена от бадеми и шоколадови тонове. Или по-скоро бихме казали- какао. Заедно с ванилия и брашнеста, се допринася за усещането на подсладен аромат на трюфел.

Вижте уникалната ни оферта на този нишов аромат тук:

Vanille Orchidee е съвършен с романтична, сладка миризма на пудра. Идеален избор за усещане за елегантност. Заложете на сигурността и да се насладете на красотата на нишовите парфюми. Такъв аромат няма да намерите на всеки ъгъл.

Мисля си, че студеният ноември може да Ви предизвика да опитате някои наистина изключителен аромат?

[Total: 1    Average: 1/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This