Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 19.5.2016 в Дамски парфюми, Парфюми | 0 коментари

Неустоимият и игрив аромат Givenchy  Live Irresistible

Неустоимият и игрив аромат Givenchy Live Irresistible

Не толкова отдавна, ние бяхме ентусиазирани от благодатния парфюм Live Irresistible (EDP). Не след дълго време се радваме и на тоалетната вода. През пролетта на 2016 година марката Givenchy я представя като тяхната новост. Live Irresistible е весел, игрив аромат, но му липсва доза съблазнителна женственост. Кои характеристики споделя с версията EDP?

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/1024615983 1578962580 743817116 novinky givenchy aj so svojou starsou sestrou

Givenchy Live Irrésistible EDP + EDT

При сравняване на двете версии на аромата Live Irresistible, стигаме до интересен извод. Новата тоалетна вода Givenchy Live Irresistible е идеален пример за хората, които погрешно считат, че тоалетните води не са трайни. Не всяка тоалетна вода трябва да бъде „по- лека версия“ на парфюмната вода. Тоалетната вода Live Irresistible принадлежи към едно и също семейство цветно- плодови аромати. Новата тоалетна вода на марката Givenchy има съвсем различна идентичност.

Парфюмът, който е на пазара от 2015 г., се проявява в първия момент като доста тежък и не всеки би бил в състояние да усети в него отчетливите, плодови нотки в главата. От този приятен аромат на Givenchy Live Irresistible EDP няма да Ви заболи главата, дори и да работите в малък офис.

Какво представлява Givenchy Live Irresistible EDT?

Новата версия Live Irresistible EDT е освежаващо продължение на своя предшественик. Игрив, леко палав и пълен с пресни плодови тонове. Не очаквайте шеметни и изненадващи промени. Значителни разлики могат да открият само експертите, а останалите могат да сбъркат двата аромата.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/1573434661 125628155 1

Givenchy Live Irrésistible EDT

След първия контакт върху кожата се развиват очарователни нотки на круши, които са може би най- известният компонент в състава на аромата. В първоначалния плодов коктейл има наличие на шепа малини, червени плодове, касис, червена боровинка и сочен ананас.

Състав:
Глава: ананас, малини, круши 
Сърце: пипер, роза, червено френско грозде 
База: мускус, дървесни нотки

Това е истински коктейл от мултивитамини. Дамският аромат Givenchy Live Irresistible EDT е подправен и с въвеждането на щипка розов пипер. Съставът е сладък, но далеч по- малко от Nina Ricci Les Delices de Nina. За мен, като любител и фен на парфюмите La Vie Est Belle и Live Irresistible EDT са приятна промяна в моята колекция от парфюми.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/1084195137 1186331333 4

Givenchy Live Irrésistible EDT

Дървесните нотки и мускусът винаги обещават добра база. Новият аромат на марката Givenchy е с изключително добра издръжливост, поради наличието на плодове в главата и сърцето.

Ако все още търсите аромат, подходящ за пролетта и лятото тази година, определено препоръчвам да не пропускате тази новост от марката Givenchy.

[Total: 2    Average: 3/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This