Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 17.7.2015 в Декоративна козметика, Интересни Факти, Тенденции в грима | 0 коментари

Марсала- цветът на 2015 година

Марсала- цветът на 2015 година

Всяка година има своите тенденции в цветовете, които се предлагат от световните модни дизайнери и гримьори. Въз основа на препоръките на експерти от много страни, всяка година американския институт Pantone Color Institute обявява цвят на годината. Тази година са модерни топлите, лилави тонове, сред които доминира марсала.

Цвят, символизиращ богатство, доверие и топлина

Марсала е любов от пръв поглед. Той е земен, червен оттенък с кафяви отражения от когото можем да очакваме много. Съгласна съм с експертите, че този цвят изглежда много елегантно и удобно. Излъчва увереност и спокойствие, което повечето от нас в днешния забързан свят и интензивно всекидневие търсят. Този земен цвят може безпроблемно да работи напълно независимо, но може да се превърне в универсална добавка към други цветове.

цвят

Марсала (Източник: bit.ly/1JlgZFO, цитиран от 25.6 2015)

Универсалността на цвета е основен фактор, защото цветът, който е избран за 2015 година е само един и това е марсала. Той е кръстен на известното, ароматно, червено вино от западния край на Сицилия, което има същия цветови нюанс. Отенъкът е подходящ за жени, които могат да го оценят и употребяват още повече, очаровайки и омагьосвайки с него мъжете. Неговата универсалност е идеално място за творческо експериментиране с нови комбинации от цветове. Отлично се комбинира със сиво- кафяви и сиви тонове.

Пълната гама декоративна козметика тук

Марсала е цвят, който перфектно подчертава лицето Ви, дава завладяващ вид на вашите нокти, устни и озарява косата Ви. Въпреки, че на някого може да въздейства прекалено, тъй като цветът е в червената тоналност, цвят марсала не предизвиква никаква опасност. Точно обратното. Матовото покритие се превръща в уникален цвят, който подчертава естествената Ви красота и чар. Добавяне на гланц придава чувството за абсолютен лукс.

Модните експерти създават своите колекции по- рано, така че винените нюанси се срещат навсякъде. Оттенъците на цвят марсала може безопасно да се носят от главата до петите и да се комбинират. Какво бихте казали?

[Total: 0    Average: 0/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This