Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 1.9.2016 в Дамски парфюми, Нови предложения, Парфюми | 0 коментари

Нежната лимитирана версия Marc Jacobs Daisy Blush

Нежната лимитирана версия Marc Jacobs Daisy Blush

Ако сте упорит фен на нежните и деликатни аромати на марката Marc Jacobs, то определено не трябва да пропускате лимитираното издание от 2016г. Изданието е част от триото в розово- Marc Jacobs Daisy Blush, Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Blush и Marc Jacobs Daisy Dream Blush. Триото дамски аромати са пуснати на пазара тази пролет. Какъв е новият тайнствен аромат на популярната серия Daisy? Ние вече го тествахме.

ВЕСЕЛ И ЗАКАЧЛИВ ЦВЕТЕН АРОМАТ

Като яростен фен на марката, просто не можах да пропусна възможността да тествам величествената красота на лимитираното издание Blush. Ароматът на тоалетната вода Marc Jacobs Daisy Blush ми напомня за този на прясно откъснати цветя в началото на пролетна утрин, когато е все още студено. Подобно на Daisy Dream, Daisy Blush е много деликатен, момичешки аромат. Олицетворение на малко пролетно цвете, царуващо на зелена поляна.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/469317482 700736879 marc jacobs daisy blush

Marc Jacobs Daisy Blush

Състав: 

Глава: бергамот, круша, лилия 

Сърце: момина сълза, мимоза, орлови нокти 

База: дървесни нотки, мускус

Вашата колекция, можете да допълните с традиционния флакон на Daisy, само че този път в светло розово с капачка, украсена с дълбоки розови цветя с метална тичинка. Тази новост със сигурност е подходяща за всички фенове на марката Marc Jacobs, които търсят изтънчен аромат, подходящ за пролетните и летните дни.

МОМИНА СЪЛЗА И МИМОЗА СПОМАГА ЗА СЪЗДАВАНЕ НА СВЕЖА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ НА ПРОЛЕТТА

Нотките на аромата Marc Jacobs Daisy Blush предизвикват усещане за чистота и невинност. След помирисване, веднага се усеща страхотния аромат на Daisy Blush, който предизвиква усмивка на лицето ми всеки път, щом се сетя за него. Толкова е очарователен…

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/1866348389 1399285445 1080x675 daisy 1

Marc Jacobs Daisy Blush

Ароматът се отваря с плодови нюанси на круши, лека нотка на лилия и бергамот. Нежното цветно сърце е обгърнато в акорди на мимоза, перфектно допълнени от момина сълза, която е доминиращият елемент в състава на дамския парфюм Marc Jacobs Daisy Blush. Плодовите нотки при въведението са много фини и донякъде покорени от богатото флорално сърце. Базата се състои от топли дървесни нотки и мускус.

От моя страна има само една единствена малка критика по отношение на издръжливостта – много по-слаба е в сравнение с първата версия Daisy. Може би в бъдеще ще видим версия на EDP, на която ще можем да се наслаждаваме по-дълго време. Оригиналният Daisy е много по-топъл и по-мускусен от Blush, в който доминира момината сълза. Marc Jacobs Daisy Blush е просто цветен аромат, който ще Ви хареса.

 

[Total: 0    Average: 0/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This