Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 29.6.2018 в Интересни Факти, Тенденции в грима | 0 коментари

Красива и секси с малко руж

Красива и секси с малко руж

Странно е колко много жени, днес подценяват ружа или просто го забравят. В същото време, малко цвят на правилното място, може да направи чудеса! Вашето лице незабавно получава здравословен и свеж вид. Ружът е безценен помощник в скулптуриране овала на лицето.

КАКЪВ ЦВЯТ ИЗБРАХТЕ?

Много жени не нансят руж на лицето си от страх, че не могат правилно да подберат подходящия за тях нюанс. По-светлият вид кожа си отива с розовите и меки нюанси. Дори и да имате матова или по-тъмна кожа, избягвайте прекалено тъмни цветове, които биха могли да направят лицето ви пепеляво. Кожата през лятото може да има лек слънчев загар, то тогава изберете фините нюанси на оранжевото или руж с цвят на кайсия.

Как да изберем руж?

Трябва да внимавате как се нанася ружа. Важно е кога и как се нансася! Трябва старателно да бъде разнесен, за да изглежда руменината по лицето ви естествена. Твърде многото аспекти са неестествени. Може би затова много жени все още избягват тази цветна дъга …

КАК И КЪДЕ ДА НАНЕСЕМ РУЖА?

Класическият прахообразен руж е подходящ за мазна кожа. Нанася се с помощта на специална скосена четка или гъба, обикновено се продава в комплект с козметиката, съхранява се лесно, не цапа яката на дрехата и не се разтича особено през горещите летни дни. На пазара днес има и кремообразни, които траят до 12 часа и са идеални за суха кожа. Те изглеждат естествено по лицата, перфектно прикриват несъвършенствата. Нанасят се с помоща на гъба или с леко потупване на пръстите. Производителите добавят в съдържанието допълнителни масла и витамин Е, което спомага за хидратирането на кожата.

И най-новият писък на модата руж-стик. Нанася се лесно с едно движение по скулата и се оформя с пръсти. Флаконът е като червило, от там идва и наименованието (stick- пръчица)

Руж

Обикновено, колкото по-овално е лицето, ръжът трябва да се прилага вертикално, за да се постигне оптически тесен външен вид. Точно обратното,при продълговато лице трябва да се прилага хоризонтално от носа към ухото.

Изберете си подходящ руж и го поставете правилно. Не се притесявйте да експериментирате. Променете грима, прическата, дайте воля на емоциите. Облечете си любима ваша дреха.

НАШИЯТ СЪВЕТ ► Опитайте декоративната козметика на Makeup Revolution London, които чудесно прикриват несъвършенствата на кожата и не натоварват портфейла ви.

[Total: 0    Average: 0/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This