Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 11.7.2018 в Мъжки парфюми, Нови предложения, Погрижете се за себе си | 0 коментари

John Varvatos Artisan Blu и неговия екипаж

John Varvatos Artisan Blu и неговия екипаж

С цитрусовите дървесни нотки на John Varvatos Artisan Blu имаме възможността да се докоснем до истинския, неподправен рай. Но кой е основателят на марка John Varvatos?

Били ли сте някога изкушени да имате лодка, за да отплавате в откритото море, вятърът да гали косите ви, усещате вкуса на морска сол в устата и имате приятен слънчев загар? Представете си неограничен бюджет, наслаждавате на белия пясък в Карибско море или гръцките острови. Помечтайте! Време е да пуснем котва. Парфюм John Varvatos Artisan Blu е вече тук.

КОЙ Е ДЖОН ВАРВАТОС?

Защо гръцките острови? Защото семейството на този американски дизайнер идва от Гърция (по-точно от остров Кефалония). John Varvatos е име в света на модата, който може да се похвали в сътрудничество с престижни марки като Ralph Lauren и Calvin Klein. През 2000 г. John Varvatos добива голяма популярност благодарение на престижното сътрудничество с марката Converse. Усилията на John Varvatos са съсредоточени главно върху мъжката мода, предлагайки небрежен стил на обличане – ботуши, раници, очила. Но парфюми?

Мъжкият парфюм John Varvatos Artisan Blu

КОЙ Е НА БОРДА НА ARTISAN BLU?

Приключението започва с набирането на надежден екипаж. Екипажът се състои от бергамотгорчив портокал и чайот , които се допълват с босилек и лавандула. Ако искаме да прекараме незабравимо приключение, трябва да имаме правилната подготовка. Плавайки в морето, научаваме за здравец, ирис, портокалов цвят, палмова трева и салвия. Тази цветна група носи приятна атмосфера на кораба, която продължава до вечерта. А вечерта срещаме други приятели на борда – те са пачуликедърборшам фъстък и тамариск. Всичко което е необходимо за една перфектна лятна ваканция..

ФЛАКОН

Флаконът на John Varvatos Artisan Blu e покрит с нетрадиционна мрежа. Небесносиният цвят е с красиво синьо гравирано името на аромата, което ни напомня, че лято наближава.

John Varvatos Artisan Blu

Мъжкият парфюм Artisan Blu

И ТОГАВА?

Мъжките парфюми Джон Варватос , се отличават с оригинална „покривка“ на флакона, която съдържа всички отличителни белези на аромата. Флаконът е като рибар, върнал се току що от риболов. В галерията можете да разгледате парфюм  John Varvatos Artisan, аромат с цитруси и билки.

Препоръчваме ви и John Varvatos Artisan Acquaкомбинация от цветя, подправки и смоли.

John Varvatos Artisan

John Varvatos Artisan Acqua

Парфюми John Varvatos се предлагат на достъпни цени. Те са чувствени и в оригинална опаковка. 

[Total: 0    Average: 0/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This