Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 12.11.2015 в Грижа за кожата | 0 коментари

Какво може да постигнете с хидратиращ спрей?

Какво може да постигнете с хидратиращ спрей?

Чувствате ли се уморени? Освежаването по всяко време през деня може да направите като се напръскате с лековита вода. Овлажняващият спрей е много повече от просто парфюмен лосион. Отдайте миг спокойствие на кожата си, като използвате „чудото“ за подмладяване.

Едно пръскане и това е!

Преди няколко месеца използвах хидратиращ спрей върху лицето си, мислейки си, че това е най-добрият начин за освежаване в горещия летен ден. Това не беше грешка! Най-голямото предимство е възможността за прилагане върху грима. Други продукти за грижа за кожата не могат това. Не е нужно да се притеснявате, че вашият спрей някак ще Ви размаже грима. В рамките на няколко минути, вашата кожа вода ще изпие тази „напитка“ и веднага ще почувствате свежестта. Това е най-лесният и бърз начин да доставите на вашата кожа се необходимата хидратация. Моят личен фаворит е термалната вода Frais Monde.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/1637436990 457731963 acqua di repole termalni voda

Термалната вода Frais Monde

Когато впръсках термалната вода спрей, първо се пръснах върху кожата. Имах чувството, че бях дала на кожата ми да пие чаша вкусна напитка. Бях малко изненадана, защото обикновено спрей в областта на лицето не се прилага.

През деня съвсем забравих за хидратиращия спрей. Когато вечерта, погледнах кожата си, тя изглеждаше някак си по-красива и свежа. „Може ли да бъде това от новият ми крем? Хммм … „. Едва след известно време се сетих за магическия хидратиращ спрей.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/1280593944 228393362 122 elnino

Frais Monde Thermal Spa Water

От тогава, аз го използвам всеки ден- понякога даже може да го прилагате сутрин преди да нанесете крема, а ако е необходимо и по-късно през деня върху грима. Също така може да се прилага и преди лягане. Когато очакваме един труден ден на работа или на училище, аз го вземам винаги с мен в чантата си.

Овлажняващият спрей на лицето Ви е стъпка в грижа за кожата, от която тя определено има нужда. Опитвали ли сте някога хидратиращ спрей за лице? Споделете вашия опит с нас.

[Total: 1    Average: 5/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This