Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 21.8.2018 в Дамски парфюми, Парфюми, Ревюта | 0 коментари

ЕЛЕГАНТЕН ФЛОРАЛЕН АРОМАТ ОТ HERMES JOUR D’HERMES

ЕЛЕГАНТЕН ФЛОРАЛЕН АРОМАТ ОТ HERMES JOUR D’HERMES

Създаването на елегантен и изискан аромат често е най-труднaта задача. Hermes Jour d’Hermes (2012) съчетава всичко това, той е модерен, флорален, запомнящ се и чувствен. Бях изненадана, че привидно простия ароматен състав може да е балансиран и толкова хармоничен … Няма как да не се влюбите в аромата на Jour d’Hermes с първото докосване.

ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР

След като бе лансиран на пазара Hermes сигнализираха за „зората на нов парфюм„, и се оказаха прави. Hermes Jour d’Hermes улавя усещането за първите блестящите утринни лъчи. Светлината, която ви посреща в новия ден и изпълва с надежда за ново начало.

Hermes Jour d’Hermes

Парфюмът е проектиран, така че отделните компоненти са в симбиоза. Съставът е много прост и линеен, всичко е едно хармонично цяло. Началото ни завладява с игриви цитрусови нотки, съставени от лимон и грейпфрут.

СЪСТАВ:
Глава ► Плодови тонове 
СЪРЦЕ ► Бела Цветя 
БАЗА ► кехлибар, мускус

Плодовият акцент е последван от романтичната гардения, нежни зелени ухания, бели цветя и секирче. Всички тези плодово-цветни нюанси се съчетават идеално с мускус и сладка ванилия, като придават на аромата земен характер.

Парфюм Hermes Jour d´Hermes е чувствен, плодов аромат, който трайно ще остане в съзнанието ви. Ще бъдете погълнати от романтично настроение и няма да искате да се откажете от него, дори през лятото. За мен е абсолютно съвършен.

[Total: 1    Average: 1/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This