Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 21.12.2016 в Декоративна козметика, Тенденции в грима | 0 коментари

Професионални козметични четки Hakuro

Професионални козметични четки Hakuro

С нарастване на интереса към грима и перфектния външен вид, в необходимост за постигане на перфектната визия се превръща притежанието на козметични четки. Но кои да изберете? Кои видове определено трябва да имате? Забравете за нанасянето на грим с пръсти! За дълготраен и безупречен ефект е необходимо използването само на козметични четки и бюти блендери.

ЧЕТКИ ЗА ПЕРФЕКТЕН ГРИМ НА СТРАХОТНИ ЦЕНИ

Ако сте начинаещи в грима или не искате да плащате твърде много за четки за грим, потърсете такива на достъпни цени. Наскоро точно това се появи в Parfimo.bg. Hakurо е марка козметични четки, които напоследък заслужено привличат все повече и повече внимание.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/1689557836 859768346 img 2535

Четки Hakuro

Полската марка Hakurо определено не бива да бъде пренебрегвана. По качество козметичните четки Hakurо са равнопоставени на първокласните професионални четки, използвани от световноизвестни гримьори. Можете да намерите изобилие от видове, размери и форми на четки, произведени както с естествен косъм от специален вид кози, така и с много фини синтетични косми.

Високата плътност и твърдост на космите, обуславят безпроблемното почистванеОсвен че притежават качествена изработка,четките се продават и на много добра цена! Какво повече може да искате? Какъв тип четки да изберете

За да сте сигурни, че четките, които купувате (дори тези не само с марката Hakurо) ще Ви служат в продължение на години, е необходимо да полагате необходимите грижи за тях. Препоръчва се измиване преди първата употреба, особено за четките с естествени косми. Ако само Вие използвате четките, не е необходимо да ги миете след всяко нанасяне на грим. Въпреки това е препоръчително всяка четка да се почиства редовно – поне веднъж на месец. Тези с повече замърсяване – разбира се, по-често.

Причината е очевидна – ако са замърсени, четките, които се използват за разнасяне на натрупвания грим, биха могли да възпрепятстват гладкото му разнасянеДруга причина е задържането на праха и мъртвите кожни клетки в четките, които се възпроизвеждат и лесно могат да раздразнят чувствителната кожа.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/317949674 320540758 img 2540

Професионалните четки и инструменти Ви помагат да създадете перфектен и безупречен грим. Използвате ли четки за грим? Коя марка избирате?

[Total: 0    Average: 0/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This