Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 30.10.2015 в Тенденции в грима | 0 коментари

Грим за Halloween- кръвожаден вампир

Грим за Halloween- кръвожаден вампир

Популярността на вампирите в момента не знае граници. Благодарение на Twilight, известен с чаровния актоьор Edward Cullen, както и на поредицата Дневниците на вампира. Когато са започнали прослушванията за главните роли, става ясно че ролите на вампирите са приятни и допадат много на тийнейджърите. Признавам си, не само тийнейджърите. Ако искате да убедите някого, че сте вампир, някога няма да сбъднете тази мечта, но на Хелоуин? Въпреки че това е празник предимно в англоезичните страни, неговата символика се чества на празника Вси светии, който се основава на паметта на душите на всички покойници. Това е просто една забавна традиция, в която можете да развихрите въображението си и да бъдете това, което искате. За мен това е една чудесна възможност да се запали в мен и тъмната ми страна.

Вижте как за момент може да се превърнете в кръвожаден звяр!

 

Процедура – как да се превърнем във вампир:

1) Сложи си зъби.

Първият проблем, който срещнах в последния момент, са вампирските зъби. Струва ми се, че още от времето, когато сме били малки, сме си слагали гумени зъби от сладкарниците, но те са твърде тесни. Разбира се това е по-скоро малка дреболия. Въпреки това, тези бонбонени зъби са наистина твърде малки, ?така че първият проблем е да си купите хубави предни зъби и не разчитате на сладкарница.

2) Какъв вампир искате да бъдете?

Какъв вампир искате на бъдете? Модерен като по филмите, споменати във въведението, или по-скоро като вампир от легендата за граф Дракула?Персонализирайте се със своите дрехи. За мен версията на модерен вампир не въздейства, защото всъщност изглеждате като един от всички останали.

3) Трансформация във вампир – нека да рисуваме!

В основата на външния вид на вампира е:

  • светлата кожа

  • острите черти

  • червено червило

  • тъмна очна линия и сенки

  • малко кръв

 

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/1701717319 1007449936 pizap.com14458608977752 1024x768

Две лица

 

Ако имате нездравословно блед цвят на кожата, като мен, сте улучили. Но ако все още имате тен от лятото, не се отчайвайте, вземете най-лекия грим, това, което предлагат на пазара (ние използвахме грима Rimmel London Lasting Finish 25з Nude Foundation, 010 Light Porcelain).

За острите черти апелирам да нанесете под скулите нюанси на сивото и по този начин лицето се изостря. За да е пълен ефекта, на лицето може да се нанесе и блестяща пудра или избелител (и да си, като всички свръхестествени същества).

Очите се подчертават и наистина се прекалява с черното. Първо използваме черна очна линия, която да подчертае вампирските очи- нека въображението Ви няма граници. За да се подчертае черното можете да използвате във вътрешното пространство бял молив. Нанесете сянка върху клепачите и под очите и накрая течна очна линия така, че правилно да се разпростират във външните ъгли и нагоре. За завършек залепете изкуствени мигли за по-драматичен ефект, но по пронцип това можете да го направите с обикновена спирала.

Устните да са оцветени в червено и не се страхувайте да ги очертаете с черен молив за очи, така лицето Ви ще придобие още по-драматично изражение на звяр.

 

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/39989264 1549675104 produkty

Използвани продукти

 

И това, което е най-важно? Ако хапете, то трябва да се стича по една капка кръв върху вашите зъби и надолу по брадичката. Можете или да имитирате кръв с червено червило или да използвате професионален тъмночервен гланц.

И накрая, съвет: Избягвайте светлината, живейте в сенките. Вие сте дама на нощта!

[Total: 0    Average: 0/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This