Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 3.11.2017 в Декоративна козметика, Нови предложения, Тенденции в грима | 0 коментари

Гореща тенденция на есен 2017: Блясък

Гореща тенденция на есен 2017: Блясък

През лятото използваме продукти с блестящи частици главно, за да подчертаем красивия си шоколадов тен. А можем ли да ги използваме и през есента? През последните седмици бюти блогърите от цял свят показват тенденциите за есен 2017, които се разпространяват във виртуалното пространство като лавина. Една от топ тенденциите за този сезон е блясъкът и то навсякъде!

Блясък в косата, по устните, по деколтето

Блясъкът по клепачите отдавна не е нещо нетипично. Горещата тенденция на тази есен обаче е да слагаме блясък навсякъде, където е възможноАко никога не сте използвали блясък или брокат, то със сигурност първоначално ще изпитате затруднение да го поставите точно на мястото, на което искате да бъде. Тези продукти понякога се разпиляват много лесно и работата с тях е въпрос на свикване.

Ако търсите наистина ослепителен ефект, червилата с блясък няма да Ви бъдат достатъчни. В повечето случаи те избледняват още с първите няколко глътки от чаша с кафе, напримерДоверете се на максимата – колкото повече, толкова повече. Не се притеснявайте да сложите сух брокат върху любимото си червило, за да постигнете желания ефектИменно това е най-актуалната тенденция за сезона.

Използването на блясък в косата също е много добра идея. Дали ще го нанесете само в основата на косата или по цялата дължина – изборът е изцяло Ваш.

Как точно да постигна този ефект
Просто можете да смесите сух брокат с любимия си стилизиращ продукт за коса и да нанесете там, където желаетеСпокойно можете да развихрите въображението си!

Блясък можете да използвате още и по веждите си, както и за подчертаване на скулите.

Едно е ясно – тази есен ще бъде блестяща! Не се страхувайте да привлечете вниманието към себе си и да излезете от мрачната същност на сезона.

[Total: 0    Average: 0/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This