Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 8.5.2015 в Дамски парфюми, Марки от А до Я, Нови предложения, Парфюми | 0 коментари

GIVENCHY ANGE OU DEMON LE SECRET 2014- ароматна енергия за горещите летни дни

GIVENCHY ANGE OU DEMON LE SECRET 2014- ароматна енергия за горещите летни дни

Givenchy Ange ou Demon Le Secret 2014 Ви впечатлява от пръв поглед с красивия си флакон. В много случаи, има красивата опаковка, не отговаря на съдържанието. При Givenchy Ange ou Demon Le Secret 2014, това със сигурност не е така. Убедете се сами, от първа ръка и тествайте този нов парфюм от 2014 година, които е идеален за дами със спортна натура.

Освежаващ и енергизиращ парфюм за горещите летни дни

Спомнете си миналогодишното, задушно лято – извън е непоносим горещо, иска Ви се да плувате като риба във вода, но Вие трябва да пътувате в горещата кола до другия край на града. Не искам дори да мисля, каква ще е температурата, и какво наказание ще усетите, когато отидете на разтопения от жегата асфалт. Със сигурност не може да си представите, че вие ще бъдете в нещо толкова топло. Решението на този проблем е лесно и учудващо просто, и за да преживеете ситуацията Ви съветвам – опитайте Ange OU Demon Le Secret от Givenchy, издание 2014.

givenchy-ange-ou-demon-le-secret-2014

Givenchy Ange ou Demon Le Secret 2014

Състав:
  Глава: боровинки, листа чай, лимон
Сърце: божур, водна лилия, жасмин
Основа: пачули, мускус, бяло дърво

Луксозен аромат за дами със спортна натура

Като че ли този парфюм е създаден точно за ситуация, в която трябва да се съживи не само тялото, но и духа. Този приятен лимонено – боровинков ароматен бленд, съчетан с престъпно чаровни и елегантни листа чай, завършват енергичния коктейл. Той е невероятно свеж, като прясно увит в букет от божур. Това са най – ярките растителни съставки, които съдържа парфюма, но тук ще намерите прекрасни , но не толкова агресивни воден лотос и жасмин.

Пачули, мускус и мека дървесина в базата, опитомяват по- ярките ароматни съставки, за да не се превърне парфюма в един посредствен освежител за лятото. Добавените други ароматични нюанси имат за резултат един елегантен и чувствен парфюм, който не бива да пропускате. Луксозен, уникален и неповторим Ange OU Demon Le Secret от Givenchy е издаден през 2014 година, би било жалко да пропуснете, а и Ви напомням като допълнителен бонус, за формата на дизайнерски издържания флакон, който е черешката на тортата.

„Парфюмът – това неуловимо нищо, което същевременно разкрива всичко …“

„Ръководство за това, как да изберете най – подходящия парфюм е богатството от съвети. Най – ценните помощници, въпреки това, са интуицията Ви и емоциите. Най-добрият парфюм е този, който сте избрали „

givenchy-logo

[Total: 0    Average: 0/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This