Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 17.10.2017 в Мъжки парфюми, Нови предложения, Парфюми | 0 коментари

FERRARI: Луксозни автомобили и уникални парфюми

FERRARI: Луксозни автомобили и уникални парфюми

Бърза кола, F1 и луксозен червен цвят на автомобила. Вероятно в съзнанието на всеки от Вас изниква образът на Ferrari. Какво да очакваме обаче от парфюмите на марката?

Запаленият състезател и любител на бързите автомобили Enzo Ferrari (1898 – 1988) основава компания Scuderia Ferrari през 1929г. Първоначалната идея не е да се произвеждат автомобили, а да се подкрепят младите състезатели.

Ferrari

Ferrari Red

 

С времето компанията започва да разработва и автомобили, за да използва пълният потенциал на автомобилните специалисти. Ferrari бързо се превръща във водеща компания в производството на луксозни състезателни автомобили, за които много хора мечтаят.

Парфюм Ferrari – лукс, достъпен за всички 

През 1999 г. Ferrari извежда на пазара първия си аромат Ferrari Black. Леко ориенталската композиция със сладки тонове набира голяма популярност веднага след пускането на парфюма в продажбаНе всеки може да си позволи луксозен автомобилно всеки може да подреди едно Ferrari в парфюмната си колекция. Целта на марката е една от самото началоFerrari да влезе във всеки дом.

Ferrari

Ferrari Scuderia Ferrari Black

През 2005 г. на пазара е пуснат и ароматът Passion, чийто флакон е оцветен в добре познатия червен цвят на Ferrari. Две години по-късно е представен флакон в нетипичен за марката син цвят – Light Essence. Луксозните автомобили на Ferrari са достъпни само за богатите, но парфюмите на марката могат да допълнят стила на всеки от Вас.

[Total: 0    Average: 0/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This