Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 25.8.2016 в Дамски парфюми, Нови предложения, Парфюми, Ревюта | 0 коментари

DOLCE ROSA EXCELSA: В света на розите

DOLCE ROSA EXCELSA: В света на розите

Розата е без съмнение най-популярното цвете в света и се разглежда като царицата на цветята. Хипнотизиращата му красота и опияняващият му аромат се превръщат в основно вдъхновение за новия аромат от 2016г. на марката Dolce & Gabbana. В какво се крие красотата на Dolce Rosa Excelsa?

КЛАСИЧЕСКА ИТАЛИАНСКА ЕЛЕГАНТНОСТ И РОМАНТИКА

Първият цветен аромат от колекцията Dolce стартира през 2014 г. и носи името Dolce, а една година по-късно са създаден ароматът Dolce Floral DropsТази година, парфюмеристите на Dolce & Gabbana създадоха романтичната версия Dolce Rosa Excelsa, но сама по себе си тя не отрича оригиналния Dolce.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/755526313 162159897 dolce gabbana dolce rosa excelsa

Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa

Наистина класическа италианска елегантност и романтика – така бихме могли да характеризираме новия дамски парфюм Dolce & Gabbana Dolce Rosa ExcelsaНеговият състав е много подобен на емблематичния DolceТонове лилия са комбинирани с мускус, Neroli и кашмирово дърво. В сравнение с първоначалния аромат от серията, Dolce Rosa Excelsa съдържа повече дървесни нотки. Дори и така, този парфюм не губи своята свежест и флорален чар.

ДОМИНИРАЩ АРОМАТ НА РОЗА

Екстрактът от дива роза (Африканска кучешка роза) в ароматите на Dolce & Gabbana е използван за първи път. Тя е комбинирана с нотки на турска роза. Резултатът е силен и плътен аромат на рози, но въпреки всичко не натрапчив, а бих казала по-скоро дискретен.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/808093591 1361212524 dolce gabbana dolce rosa excelsa2

Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa

Този нов аромат приятно ме изненада. Акордите на розите са нежно комбинирани с тонове нежна лилия. Всъщност, това е една интересна интерпретация на розите, представена от Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa.

Състав: 

Глава: нероли, цвят папая

Сърце: нарцис, турска роза, амарилис, рози, лилия, африканска кучешка роза 

База: кашмир, сандалово дърво, мускус

Въпреки, че ароматите от серията Dolce за мен са твърде нежни и деликатни, нямам нищо против новият Dolce Rosa Excelsa да стане част от моята скромна колекция от парфюми.

Уважаеми господа, забравете за големите букети от рози. Тази година, любовта си може да изразите само с една роза, която е скрита във цветния флакон на парфюма Dolce Rosa Excelsa.

[Total: 0    Average: 0/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This