Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 26.2.2016 в Декоративна козметика, Нови предложения | 0 коментари

Dermacol спечели награда от Асоциацията на гримьорите

Dermacol спечели награда от Асоциацията на гримьорите

Всяка година, членове на Асоциацията на гримьорите и стилистите на Чешката република (AVS-ČR) оценяват избрани продукти за красота в престижния конкурс за най- добър продукт на годината. Дълготрайният Lip Gloss Lip Colour Dermacol 2 в 1 се класира сред първите шест места.

Жури от 60 професионални гримьори оценяват и тестват в продължение на няколко седмици, продуктите, въведени в конкурса. Марката номер едно е Dermacol, която е устойчива като желязо в огъня. В конкурсът марката навлезе със своя феноменален гланц за устни 16H LIP COLOUR. И премина с отличие!

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/419615664 1037858144 simulace longlasting lip colour komp a 05 print 1024x767

Dermacol Longlasting Lip Colour

Специалисти и членове на AVS-CR тестват и оценяват продуктите според: функционалността на продукта (в резултат от описанието на производителя), за лесна употреба (лекота на използване) и накрая важна роля играе и дизайнът на продукта. Журито прецени, че превъзхожда по рейтинг продуктът за 16H цвят на устните от Dermacol, който печели титлата-препоръчан от Асоциацията на гримьори те и стилистите в Чешката република.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/1667272513 1466993510 dermacol 16h lip colour

Dermacol 16H LIP COLOUR

Dermacol винаги въвежда на пазара нещо уникално по рода си. Така помним стана хит и легендарната серия екстремен грим Dermacol Make-Up Cover. Лично аз не мога да си представя ден, без да използвам тези продукти.

Чудните интензивни цветове на този гланц за устни са голяма атракция за мен. Скоро, очаквайте с нетърпение да ги тествате и Вие. Вярвам, че ще Ви стоят перфектно. Наистина доста изненадващо.

[Total: 0    Average: 0/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This