Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 30.5.2016 в Интересни Факти, Съвети | 0 коментари

Цветовете на 2016: пастелен гардероб и по- нежни аромати

Цветовете на 2016: пастелен гардероб и по- нежни аромати

След червения оттенък на Марсала и елегантния, оранжев оттенък наречен Tangerine Tango тази година навлизат нови и още по- модерни цветове. Пастелните тонове на розово и синьо повече от десет години не са били водещи цветове. Цветът на 2016 година е комбинация от пастелно синьо Serenity и деликатно розово Rose Quartz.

Мир, баланс и хармония

Вие може да се изкушите да попитате защо 2016 година носи два нюанса? Отговорът е много лесен– двата цвята са символ на женската и мъжката същност и тези цветове, използвани в баланс, синхронизират тези две същности. Равенството между половете отдавна е основна тема на днешния свят.

И двата цвята символизират мир, умереност и взаимна хармония. Топлото и нежно розово Rose Quartz напомня за залязващото слънце, допълнено от хладно синия нюанс SerenityСами по себе си тези мъжки и дамски елементи са актуални за настоящите световни събития. Балансът и спокойствието в днешния кошмарен свят изглеждат необходими за всеки един от нас.

Парфюми в цветовете на 2016

Цветовете обаче, не се отразяват само на гардероба ни. Те засягат и света на парфюмите и козметиката. Това напълно се отнася за отличителните ориенталски парфюми или елегантните и богати нюанси на червилата и лаковете за нокти. Обгърнете се в нежни тонове. Започнете с лака за нокти. На марката Rimmel London ще намери новия гел лак за нокти Rimmel London Super GelВ нюансите на лака ще намерите много добре изразени тези два нежни, пастелни цвята.

На мода са и нежните флорални парфюми– розата остава една от най- популярните и най- често срещани съставки в парфюмите. Други цветни аромати, които са популярни в момента са тези на божур, теменужка, вишнев цвят и ирис. Най- голямо приложение цветовете на 2016 намират в цвета на флаконите. Нежните, цветни парфюми това лято са в розови флакони.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/1464974719 1541551795 kvetinove parfemy

Цветни парфюми

По- скоро предпочитате свежи или плодови тонове? Търсите светлосини флакони? Доминиращите елементи в тези аромати са плодови, флорални, водни акорди, нотки на билки, пъпеш и деликатни бели цветя.

Не се страхувайте да съчетаете двата цвята и да балансирате истинската им същностХаресват ли Ви новите цветове на 2016 година?

[Total: 0    Average: 0/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This