Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 7.3.2017 в Дамски парфюми, Нови предложения, Парфюми | 0 коментари

COFINLUXE – Необикновени парфюми за колекционери

COFINLUXE – Необикновени парфюми за колекционери

Парфюмите са страст, която трудно може да бъде овладяна. Невъзможно е да имаш само единЦенителите на парфюми освен самия аромат, оценяват и оригиналността на флакона. На пазара вече съществуват такива във формата на обувка, чанта или бутилка на почистващ препарат за прозорци. Не е ли време да добавите в колекцията си и парфюм с флакон във формата на електрическа крушка?

Потребителите са запалени по COFINLUXE

Нестандартните парфюми Cofinluxe хващат окото на пръв поглед с наистина изключителни флакони под формата на цветни електрически крушкиНужно е да изберете само цвета, който Ви допада най-много. До скоро марката парфюми Cofinluxe не беше много позната, въпреки че не е нова на пазара. Тя е основана през 1976г. от Жан-Пиер Гривори в Париж и скоро след това става популярна сред клиенти по целия свят.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/68925093 1

парфюми Cofinluxe

Много години отнема създаването на тази парфюмна композиция. Креативност и оригиналност тези думи могат да опишат ароматите на марката Cofinluxe.

CONFINLUXE WATT RED

Моята колекция от парфюми се разшири с пурпурно червена крушка, закупена от Parfimo.bg на невероятна цена за тестер (по-малко от 10 лв). Издръжливостта на самия аромат Confinluxe Watt Red отговаря на цената – не очаквайте екстремна трайност. Първото докосване на аромата до обонянието е малко неочакваноизкуствено и доста остро, но веднага след него се усеща сърцето от сладка ванилия, допълнено от нотки лайка. След час от аромата по китката си усещах мирис на прясно сено.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/1064489627 2

Cofinluxe Watt Red

Акордите на сухи треви, комбинирани със сладка ванилия и плодови нотки създават един добър аромат. Ако не обичате сушени билки, Cofinluxe Watt Red не е правилният аромат за Вас. Можете да опитате някои от останалите цветове електрически крушки и да изберете своя.

Закачливи и с оригинален дизайн, парфюмите Watt Cofinluxe са малки произведения на изкуството, които определено ще ви заинтригуват.

[Total: 0    Average: 0/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This