Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 24.1.2017 в Марки от А до Я, Парфюми, Ревюта | 0 коментари

CHANEL NO.5 L’EAU: Легендата продължава

CHANEL NO.5 L’EAU: Легендата продължава

Живеем в общество, в което техническият прогрес и иновациите са сред факторите, които най-силно влияят върху избора на крайния потребител. Искаме най-доброто, доволни сме само от най-новите версии и търсим най-актуалните тенденции. През есента на 2016 марката Chanel отговори на това предизвикателство като анонсира очакваната нова и модерна версия на легендарния парфюм Chanel No.5 L‘Eau. Може ли новата версия No.5 L‘Eau да е равнопоставена на стандартната?

NO.5 L’EAU е нов и различен

Как новата версия на уникалния парфюм No.5 ще впечатли модерното младо поколение, което не задържа вниманието си на едно и също място за дългоНово поколение нови вкусове. Необходимо е да се променят консервативните възгледи и развитието на ароматите да поеме в нова посока. Тук се появява проблемът с възприемането на новите версии на стандартните аромати. Феновете на легендарния парфюм Chanel No.5 ще критикуват нововъведението, а младото поколение ще приветства лекотата на състава. С новата версия Chanel No.5 L`Eau класиката е изцяло подмладена.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/678815205 1229027705 selfino cz 2

Chanel No.5 L´Eau

Какво ухание да очаквате?

В началото бях малко скептична. Не само защото вече има версия No.5 Eau Premiere (която е страхотна), но най-вече, защото No.5 е невероятен аромат, жива легенда, която трябва да бъде запазена.

Да докосне потребителите, е трудна задача за новото попълнение, докато легендата има верни почитатели. Chanel No.5 L‘Eau е по-лека и по-свежа интерпретация на сложния оригинален аромат. Озаряващото ухание на алдехиди (компонент толкова типичен за Chanel No.5) е придружен от буйни цитрусови акорди на лимон, портокал и бергамот и цветна нотка нероли.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/799867978 93376798 insta

Chanel No.5 L´Eau

Състав:
Глава: лимон, портокал, бергамот, нероли, алдехиди 
Сърце: жасмин, иланг-иланг, роза 
База: кедър, ванилия, бял мускус, корен от перуника

Въпреки силното цитрусово присъствие, парфюмът Chanel No.5 L’Eau e класифициран като цветно– алдехиден аромат. Цитрусовият акорд в началото отшумява много бързо, за около 30 минути. Ароматът обгръща с цветно ухание на нероли и иланг-иланг, преминава през мек мускус, който постепенно набира интензитет.

Не може да се отрече, че създателят Olivier Polga е свършил фантастична работа – пресъздал е оригинала, така че легендарният No.5 продължава да живееОпитайте Chanel No.5 L`Eau и споделете с нас какво мислите за новата интерпретация. 

[Total: 0    Average: 0/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This