Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 12.2.2016 в Дамски парфюми, Парфюми, Ревюта | 0 коментари

Златната богиня Bvlgari Goldea

Златната богиня Bvlgari Goldea

Още през октомври 2015г. Bvlgari представи своята новост сред парфюмите- Goldea. Тя представлява началото на една нова колекция, която повече от 10 години се основава на серията Omnia. За щастие възможността да тествам този нов дамски аромат. Каква е тайната на Goldea?

Осветен от лъчите на слънцето

Новият дамски парфюм Bvlgari Goldea ме вълнува от пръв поглед. Днес дизайнът на флакона често е решаващ фактор в продажбите на ароматите. Goldea е представен в луксозен флакон. Това, което прави флакон още по- хубав, е капачката, която е като блестящо слънце. Можете ли да си представите това украшение на една от перлите на Bvlgari.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/549713896 1266789090 bvlgari goldea

Bvlgari Goldea

Дори самото име говори много за това, което ние очакваме от миризмата на парфюма. Goldeа произхожда от латинското „злато“. В превод означава „златна богиня“, вдъхновен от сияйната светлина на златото, богинята на слънцето и красотата.

Опияняващ, пристрастяващ и привлекателен

За мен Goldea е топъл и сладък флорален аромат, който малко наподобява на La Vie Est Bellе. Някои производители често имат склонността да прекаляват с флоралните елементи. Но, мисля, че при Goldea на Alberto Morillas се постига подходящ баланс между цветята, мускуса и ориенталските нотки.

Ориенталско- флорален състав с много силен мускусен елемент. Не знам защо, но аромата ми напомня за феноменално успешния Tom Ford Black Orchid (Orchid е аромат е доста зрели дами, докато Goldea е по-гъвкав). За тези от вас, които все още са с Black Orchid, имаме честта да Ви представим Goldeа, която можете да усетите като аромат наподобяващ Coco Mademoiselle и Olympeа.

Обикновено парфюмите с по- високо съдържание на мускус изискват повече време, за да се развие цялата композиция от нотки, защото мускусът предотвратява бързото развиване на аромата. Goldea е по- различен...

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/1105257785 1851596167 bvlgari goldea

Bvlgari Goldea

Състав:
Глава
: портокалов цвят, малина, бергамот, мускус
Сърце: жасмин, иланг-иланг, мускус
База
: пачули, кехлибар, папирус, мускус

Парфюмът се отваря с нотки на мускус, портокалов цвят, малина и бергамот. Чистото цветно сърце прелива от иланг-иланг, жасмин и отново допълнено с мускус. Цветята в аромата са кадифено гладки и толкова меки (иланг-иланг и портокалов цвят понякога са малко по-остри). Базата се състои от египетски папирус, пачули, кехлибар и отново доминиращия елемент– мускус, който придружава целия състав на парфюма Bvlgari Goldea.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/1492914978 876372915 goldea detail

Bvlgari Goldea

В края на краищата е жалко, че марката BVLGARI няма свои собствени стъпки в съвременните тенденции. Намирам, че тя няма своя разпознаваема идентичност, благодарение на която ние с готовност разпознаваме например ароматите на Paco Rabanne.

Вижте текущата цена тук.

Мислите ли, че Bvlgari Goldea ще е парфюм, към който ще се пристрастявате безкрайно? Какво ще кажете за тази новост на марката Bvlgari? Смятате ли, че това е правилния аромат?

[Total: 4    Average: 3.3/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This