Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 11.7.2017 в Дамски парфюми, Нови предложения, Парфюми | 0 коментари

BURBERRY BODY и BURBERRY BODY TENDER

BURBERRY BODY и BURBERRY BODY TENDER

Дамският парфюм Burberry Body Tender е свеж и закачлив аромат, от който лъха жизненост и нежност. Дамите, които носят Burberry Body Tender се радват на живота, обичат пътуванията и са леко мистериозни. Ароматът на Burberry е елексир за истински интересната и загадъчна жена.

През 2011 година младата актриса и модел Роузи Хънтингтън-Уайтли взима участие в рекламен клип, в който е заснето красивото й голо тяло. Разбира се, обгърнато в опияняващия аромат Burberry Body. Две години по-късно на парфюмната сцена се появява и новият аромат Burberry Body Tender. Рекламно лице на уханието става моделът Кара Делевин.

BURBERRY BODY

Burberry Body Tender

Вярно е, че Burberry не залагат на разнообразие във флаконите. Опаковката на Body Tender е същата като тази на Body. Единствената разлика е леко розовия оттенък на Tender.

Burberry Body Tender е уханен плодово- цветен микс

Съставът на това британско творение е наистина впечатляващ. В началото се усеща най-силно плодовият микс, съчетаващ лимон, зелена ябълка и пелин.С течение на времето сладкото, плодово ухание е заменено от английски розабял жасмин и топло сандалово дървоАроматът се затваря с комбинация от кашмиркехлибар и бял мускус, които придават много шик.

BURBERRY BODY

Уханен плодов микс

Впечатлени ли сте?

След като имах възможност да тествам както Buberry Body, така и Buberry Body Tender, с чиста съвест мога да кажа, че с нито един от двата аромата не бихте могли да сгрешите. Не мога да скрия, че лично аз харесвам повече Burberry Body и определено бих предпочела негоАроматът на Burberry Body Tender е една идея по-наситен, по-чувствен и закачлив.

 

[Total: 1    Average: 1/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This