Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 23.12.2015 в Дамски парфюми, Парфюми | 0 коментари

Блестящите Коледни аромати Burberry

Блестящите Коледни аромати Burberry

Всички ние свързваме Коледа с блясъка на свещи, коледна украса и боров аромат. Честването на Коледа е нещо много специално. Точно за този повод е създаден през 2015г. лимитираната празнична серия My Burrbery. Очарователен дамски аромат с блясък на злато, идеален за празничната коледна атмосфера.

Коледа е тук!

Съвременните жени се радват на специалното издание на My Burberry, вдъхновени от Лондон, градините и модерния начин на живот. Лимитираното празнично издание My Burberry ми вдъхва духа на Коледа. Може съм малко повлияна от коледните кампании, но дори да е така, тази лимитирана серия е идеална за празничните моменти.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/1916731579 997534788 my burberry festive

My Burberry

Burberry със сигурност ще зарадва всичките си фенове със специалното издание на новия аромат My Burberry, което ще се разпространява само в ограничени количества във флакони от 50 мл. След приложение върху кожата, златните частички от вътрешността на флакона, леко блещукат. Дори лентата около гърлото на флакона е създадена с лек златист цвят. Вечната елегантност на оригиналния флакон на My Burberry от 2014 остава.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/529853203 66449859 my burberry festive2

My Burberry

Състав:
Глава: бергамот, здравец, зелен грах
Сърце: фрезия, дюля
База: роза, пачули

Ароматите на марката са много идентични. Състава на тази серия съдържа пълни британски флорални аромати, които играят основна роля в деликатното розово сърце, с неочакваното докосване на зелено листо от здравец. В главата се загатват още нотки на сладък грах и бергамот. Медено– сладката дюля стимулира още по- златистия цвят и цялостната празнична атмосфера на целия състав на аромата My Burberry.

Ароматът със сигурност ще Ви накара да се усмихнете, като Ви достави необходимата доза от очарователния британски чар.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/2070182851 644788876 burberry mr. burberry for men

Мr. Burberry- Burberry за мъже (източник: fragrantica, цитирано от 22.12.2015г.)

Какво можем да кажем за марката Burberry през 2016г.? Можете да очаквате с нетърпение мъжка версия на Mr. Burberry- класическо ароматно ухание. В допълнение към новото издание за мъже, можем да очакваме с нетърпение новата версия My Burberry Black, която също ще бъде изстреляна през 2016.

[Total: 0    Average: 0/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This