Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 9.8.2018 в Дамски парфюми, Нови предложения | 0 коментари

ALIEN FLORA FUTURA Е НА НАШАТА ПЛАНЕТА

ALIEN FLORA FUTURA Е НА НАШАТА ПЛАНЕТА

Под експертното ръководство на Dominque Ropion и Jean Christophe Héuralt, Alien Flora Futura се приземи на нашата планета. Най-новото издание най-вероятно ще развълнува всички любители на парфюми на Thierry Mugler досега. Приближете се и отворете вратата към невероятния свят на Mugler и новите ентусиасти на междугалактическите парфюми.

ALIEN FLORA FUTURA СЕ ПРИЗЕМИ!

След изтощителното междугалактическо пътуване, можем да посрещнем най-новия от колекция. Alien Flora Futura е свеж и балансиран свят, пълен с розова флора и фауна. За феновете на марката, очакванията за 2018г са напълно оправдани.

Thierry Mugler Alien Flora Futura

ко познавате някои от предишните издания, най – вероятно знаете, че ароматите на Mugler не са за всеки. Значително по-лек, с нова ДНК линия (смес от божествени цветя, които цъфтят в сърцето на пустинята. Парфюмът е перфектен за пролетта и лятото .

НОВ, СВЕЖ И БЛЕСТЯЩ ФЛОРАЛЕН АРОМАТ

Това е различно тълкуване на оригинала, но не е традиционният чужденец, когото очаквате. Това е Mugler! И тук трябва да очакваме неочакваното.

Ново 2018! – Alien Flora Futura

Alien Flora Futura е толкова тих и божествен – отваря се със специален екзотичен акорд ръката на Буда (специфичен вид малък лимон с аромат на теменужки), който в началото на аромата добавя цитрусов аромат. Може би очакваме доминиращия жасмин в сърцето, който обикновено присъства в света на Mugler, но тук създателите на Alien Флора Futura добавят нещо екзотично.Това е Селеницереусът – цвете, което расте върху кактус, и то само през нощта, наричат е кралицата на нощта.

СЪСТАВ: 
ЗАГЛАВИЕ ► лимон, ръката на Буда 
СЪРЦЕ ► селеницереус  
БАЗА ► сандалово дърво, бял кехлибар

Базата е сандалово дърво и бял кехлибар, който придава на аромата лека, земна атмосфера. Flora Futura е толкова изненадващ аромат, който няма склонност да покрива цялата ви обкръжаваща среда със силния си аромат, както е известно за Mugler.

Дамският парфюм Thierry Mugler Alien Flora Futura е красив и лек. Единствено което ни напомня за Mugler е мистичната форма на флакона, но в много нежен розов цвят. Този зашеметяващ розов флакон е просто още един скъпоценен камък в колекцията, може би създаден само за теб!

 

[Total: 0    Average: 0/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

Публикувай отговор

Публикацията все още не е коментирана. Бъдете първите, които да я коментират.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This