Меню на страниците
Google+FacebookRss

Новини, мнения и съвети от света на парфюмите и козметиката

Меню Категории

Публикувано на 5.4.2016 в Мъжки парфюми, Нови предложения, Парфюми, Ревюта | 1 коментар

Новият Christian Dior Sauvage

Новият Christian Dior Sauvage

Примиерата на Christian Dior и Джони Деп са свързани чрез нещо общонай- новия мъжки парфюм Sauvage. Името може да бъде познато за Вас и това наистина е така. На свой ​​ред, това е вторият парфюм на Dior със същото име, като оригиналът мирише съвсем различно.

Джони Деп- бунтар, противопоставящ се и свободолюбив човек- има качества, от които Dior са привлечени достатъчно, за да му предоставят възможност да представи характера, който се крие в мъжкия парфюм Sauvage.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/376054526 1539899099 christian dior sauvage

Christian Dior Sauvage

Състав:
Глава
: Сечуански пипер 
Сърце
: бергамот 
База
: амброксан

В рекламния клип на парфюма правдоподобният Деп шофира в среда лишена от живот- един бавно умиращ пейзаж. Символът е вълкът върху предния капак на един от големите диаманти в САЩ, който вещае суров вид и грубост- една перфектна илюзия. 

Може да Ви изглежда като подробно описание на съдържанието на рекламата, но всъщност това е изявление за истинския характер на парфюма Dior SauvageТой е тъмен и дълбокнечетлив, но истински , без преструвки и пози. В дивата природа е така: всеки за себе си, със себе си и с мислите си. Със Sauvage можете да сте истински, честен и откровен със себе си.

/var/www/blog.parfimo.bg/public/wp content/uploads/406786895 1270779861 dior sauvage na fcb

Dior Sauvage

Francois Demachy е парфюмният гуру, който създава мъжкия аромат Sauvage, използвайки страхотните жокери: амброксан, бергамот и Сечуански пипер- класически тонове за мъже. Амброксанът е перфектен синоним на суровия пясъчен аромат на пустиня. Dior създава уникалния подпис Sauvage, който не можете да пропуснете.

[Total: 0    Average: 0/5]

Диляна Атанасова

Aktualizováno:

1 Коментар

  1. Изключително „не Диор“ мирис , крайно синтетичен продукт с дезодорантен тип мизирма , отчаян опит да копира Блу де Шанел и безбожно скъп за това , което е …. единствен плюс е дълготрйността, но и това е досадно в един момент, тъй като е склонен към наусея.

Публикувай отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share This